IPTV Abonnement

Op zoek naar de beste iptv 4K aanbieder in Nederland? Wij hebben de beste voor jou! Met ons ip tv pakket geniet jij van onbeperkt kijken naar duizenden nationale en internationale kanalen!

Altijd al willen genieten van een iptv sportpakket, met ontelbaar veel sportkanalen van over de hele wereld? Inclusief alle Nederlandse sportkanalen? Dan hebben wij precies wat jij zoekt! Wij bieden 1 compleet pakket aan, dus dit is inclusief alle pakketten, zoals het iptv sportpakket, wij zullen hieronder beschrijven wat er allemaal in zit.

iptv abonnement series

Series

Geniet van je lievelings-Series, ontelbaar veel Series die elke dag worden geupdate met nieuwe series en afleveringen!

iptv sport pakket

IPTV Kanalen

Premium iptv sport pakket, alle nationale, en internationale kanalen!

iptv abonnement films

Films

Geniet van de nieuwste Films met Nederlandse ondertiteling!

Nederland HD Nederland HEVC/4K Arab Bein & OSN Arab Alle landen
Frankrijk HD Frankrijk HEVC/4K Verenigd Koninkrijk Belgie
Spanje Spanje HEVC/4K Portugal Latin
Duitsland Duitsland HEVC Griekenland Turkije
Koerdistan Armenië Ukraine Afghanistan
Azerbaijan Iran India/Pakistan EU India Asia
Somalie Afrika Verenigde staten Canada
Oostenrijk Oostenrijk HEVC/4K Zweden Denemarken
Finland Noorwegen Hongarije Tsjechië
Ex Yugoslavia Roemenië Albanië Polen
Bulgarije Hebreeuws Rusland Luxemburg
Italië Georgië Australië

NAAST DE NATIONALE KANALEN, OOK WERELDKANALEN!

Naast alle nationale kanalen hebben wij ook kanalen vanuit de hele wereld! We gaan ze allemaal beschrijven voor jou.

iptv abonnement kanalen

Wat kunt u van ons pakket verwachten?

IPTV Abonnement Nederlandse kanaleniptv abonnement

IPTV Nederland : Beste IPTV service Nederland beschikt over meer dan 120 Nationale kanalen. Ons iptv pakket is puur gericht op Nederland, daarom garanderen wij altijd de meest stabiele iptv zenders.

iptv nederland

IPTV Nederland abonnement

Wat wij je bieden! Ons beste iptv abonnement, komt ook bij de iptv box met abonnement. Wat je van ons kunt verwachten :

  • Een topserver met bijna geen enkele storing

  • 24/7 klantenservice, heb jij een probleem met je abonnement? Wij staan altijd klaar om je te helpen.

  • Geen dure maandelijkse kosten meer.

  • Wij garanderen je een 100% tevredenheidsgarantie!

Bestel direct jouw abonnement

Wij activeren direct jouw iptv pakket, als je contact met ons opneemt.

Tijdelijk geen €140 Maar

€49,99

Bestel direct jouw pakket >
iptv-abonnement

FILMS EN SERIES IN ONS IPTV PAKKET VOOR SMART TV

Waarom meer dan € 10 per maand betalen voor alleen film streaming services wanneer u een Video-on-Demand-bibliotheek kunt hebben met de nieuwste releases, klassiekers en alles daartussenin vanaf slechts € 7 per maand?

Met de premium-filmbibliotheek van onze IPTV service kunt u op elk apparaat direct een ongelooflijke verzameling films zoeken en bekijken! Alle films zijn gerangschikt op titel, genre, releasedatum en meer, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om te vinden wat u zoekt.

IPTV SPORTPAKKET, PERFECT VOOR SPORTFANATEN!

Of je nu internationale voetbalwedstrijden, de grootste gevechten, de Superbowl of cricket wilt bekijken, we hebben het allemaal!

Met ons ip tv pakket kunt u op elk gewenst moment kiezen uit honderden live sportevenementen, zonder dure sportpakketten.
Met alles, van NFL-voetbal tot Champions League tot Formule 1, is onze IPTV-service iets waar geen echte sportfan zonder kan leven!

BESPAAR HONDERDEN EUROS PER JAAR MET EEN IP TV PAKKET

Met de meeste premium kabelpakketten die meer dan € 50 per maand kosten, kunnen onze IPTV-abonnementen u minimaal $ 600 per jaar besparen, terwijl ze u meer kanalen, films en on-demand services bieden!

We hebben verschillende pakketten ontwikkeld om aan de behoeften van al onze klanten te voldoen, met het meest betaalbare pakket vanaf slechts $ 6 per maand voor onbeperkte toegang tot alles wat we aanbieden.

GRATIS UPDATES, EN ALTIJD ONDERSTEUNING

Onze klanten noemen ons de beste IPTV-service omdat we 100% toegewijd zijn aan klantenservice. Vanaf het moment dat u zich abonneert op IPTVPoint, profiteert u van tutorials, variërend van installatie tot streaming, beschikbaar in alle landen en voor alle apparaten.

Onze IPTV-server biedt automatisch updates met nieuwe kanalen en verbeterde kijkmogelijkheden, wat betekent dat u gewoon achterover kunt leunen en van uw shows kunt genieten!

TV ZONDER BOX, IPTV OP DE SMART TV ABONNEMENT

Dit hangt ervanaf, ons iptv pakket is geschikt voor ieder apparaat. Dus je kunt ook iptv op je Smart tv ontvangen, als je televisie dit ondersteunt. Neem hiervoor contact met ons op en wij gaan samen met jou testen of jouw televisie geschikt is.

Uw computer heeft daarentegen niets nodig om IPTV te bekijken. Nadat u zich hebt aangemeld voor een service, kunt u deze gebruiken om te streamen wat u maar wilt in een van de IPTV-indelingen.

IP tv op de smart tv werkt door middel van een m3u url lijn. Deze krijg je dan van ons, en deze kun je uploaden in je smart televisie app, of gebruiken op je mobiele telefoon.

BESTE IP TV ABONNEMENT

Wij garanderen jou altijd de beste ip tv kanalen! Je mist geen enkele wedstrijd met ons volledige pakket aan kanalen.

IPTV ANDROID TV

Wij leveren de iptv voor android tv via een m3u lijn. Deze m3u lijn is compatibel met alle android apparaten. De m3u is een algemeen bekende lijn die ook gebruikt voor via iptv via de smart tv, of iptv op de smartphone.

Het is simpelweg gewoon de abonnement, maar dan anders dan bij een iptv box abonnement. Een tv box werkt door middel van een STB Protocol, dat op een andere manier in verbinding staat met de server. Dus meer een gesloten apparaat.

Een m3u lijn is veel uitgebreider, en kun je dus veel meer meer, en je kunt het bijvoorbeeld gebruiken op alle apparaten.

SIPTV ABONNEMENT

Wat is een siptv abonnement nou? Siptv is een app die je installeert op je smart televisie, deze app zorgt ervoor dat de iptv m3u  lijn die je van ons krijgt omgezet wordt naar beeld.

Dus dit doet precies wat een tv box ook doet. Dus wil je SIPTV instellen, dan kun je er gewoon om vragen en verschaffen wij jou de m3u lijn die je erin kunt zetten. Of wij zetten het voor je erin.

Apps voor jouw IP TV PAKKET

Een IPTV app kun je een beetje vergelijken met Kodi, het is een lege app waar jij zelf een abonnement in kunt voeren, en zo televisie kunt kijken. Dit zorgt ervoor dat jij ook zonder een tv kastje gewoon een ip tv pakket kunt ontvangen. Heb je geen smart televisie? Dan kun je ook een iptv box met abonnement aanschaffen.

Deze apps zijn doorgaans alleen geschikt om te gebruiken met een iptv abonnement. Dus je kunt er geen Netflix en dergelijke diensten mee streamen. Deze gebruiken allemaal hun eigen gesloten apps.

Smart IPTV app

smart iptv app

Deze app was tot nu toe de beste iptv app die beschikbaar was op verschillende televisies. Alleen heeft het de laatste tijd veel problemen gehad, en zijn er bepaalde tv modellen die het niet meer ondersteunen.

Je kon het eerst op alle smart televisies in de store downloaden, maar hun app is verwijderd uit de app store bij bepaalde televisie merken. Of dit bij jou het geval is moet je even bekijken in de store van je televisie.

Laten we nu even de werking van de app uitleggen:

De app komt natuurlijk helemaal leeg. Je kunt jouw iptv zenders op onze website kopen, en deze dan uploaden. Dit kun je doen via hun website, en dan voer je daar het mac adres in dat jij in beeld ziet. Daarnaast voer je de m3u abonnement, die je van ons krijgt.

Heel simpel, en je kunt televisie kijken. De app is doorgaans heel simpel in gebruik. Overzichtelijk, en zonder enige problemen. Daarom is dit dan ook echt een aanrader om te gebruiken met je iptv pakket.

Lazy IPTV app

lazy iptv app

Lazy iptv app is ook een hele handige. Je hebt de mogelijkheid om verschillende formaten te uploaden. Deze app is vooral geschikt om iptv op de smartphone te ontvangen. Je kunt hier ook HTTP streams, mee afspelen. Dus bijvoorbeeld filmpjes van Youtube, en dergelijke kun je ook simpel bekijken. Of dit toegevoegde waarde heeft is een tweede maar het kan wel.

Ook kun je met deze app EPG’s instellen. Dan krijg je het hele televisieprogramma te zien. Je kunt ook favorieten instellen, mappen maken, en je lijst downloaden mocht je ooit over willen schakelen naar een andere iptv app

GSE Smart IPTV app

gse smart iptv

GSE smart iptv behoort tot de populairste iptv-apps in de Google Play Store. Het heeft meer dan een miljoen downloads en een hele hoge tevredenheidsscore. Het is niet zomaar populair, de app heeft een visueel heel aantrekkelijk uiterlijk, zowel voor android als voor op de televisie.

Daarnaast is de GSE smart IPTV ook beschikbaar op veel meer platformen dan zijn meeste concurrenten. Je kunt de app installeren op Android, Android TV, op IOS apparaten, Apple tv, en compatibel met Chromecast. Er zijn nog een aantal andere apparaten waar het compatibel mee is.

Qua functies en inhoud, kun je er verschillende type m3u lijnen, van een iptv abonnement in zetten. Zoals HTTP-, M3u8- MMS- enzovoort.